The Daily Click ::. Forums ::. Klik Coding Help ::. Particle spray crashes?
 

Post Reply  Post Oekaki 
 

Posted By Message

W3R3W00F

Drum and Bass Fueled Psycho

Registered
  08/11/2008
Points
  368

VIP MemberCardboard BoxThe Cake is a Lie
25th December, 2008 at 01:59:21 -

I've tried using the particle spray and it just crashes! Here's why iy crashes.

<Action> Add ("object") as a particle for sprayer(1) any clue why?

 
n/a

-MacAdaM-

Megaman Fosho

Registered
  12/02/2008
Points
  560
25th December, 2008 at 02:00:01 -

Whats the condition?

 
Your just jealous that you're not as awesome as me.
(And my megaman avatar )

W3R3W00F

Drum and Bass Fueled Psycho

Registered
  08/11/2008
Points
  368

VIP MemberCardboard BoxThe Cake is a Lie
25th December, 2008 at 03:34:06 -

I had a healing power-up collide with my character's ship which activated the sprayer, but it crashed my game. T_T Not MMF2, thankfully... If that didn't help you out I could detail it better.

Edited by W3R3W00F

 
n/a

-MacAdaM-

Megaman Fosho

Registered
  12/02/2008
Points
  560
25th December, 2008 at 12:27:06 -

I don't really have any experience with this object but I can try and help:

--Can you try setting the object as the particle at the start of the level, then just spraying it when they collide?

or

--Maybe you should have the condition "Only one action when event loops"?

Edited by -MacAdaM-

 
Your just jealous that you're not as awesome as me.
(And my megaman avatar )

Don Luciano

Heavy combat pancake

Registered
  25/10/2006
Points
  380

VIP Member
25th December, 2008 at 13:18:19 -

nah...
first you start the sprayer in an event...
then in second event set condition

=on particle creation of sprayer(1)

create blood(anywhere, it relocates to the sprayer position)
add blood as particle for sprayer(1).

 
Code me a sausage!

Don Luciano

Heavy combat pancake

Registered
  25/10/2006
Points
  380

VIP Member
25th December, 2008 at 16:11:33 -

Since we are talking about particle spray object, did anyone used angles?
The point is that i have a spray... from let's say 100 to 120 and it works okay.
But when i set from 350 to 10... it goes in all directions except 351,352...9,10.
I tried like everything...really a lot of stuff. but it doesn't work.

Anyone had the same problem?

Oh and i forgot, this happens only when i change angle of the sprayer from events...
When i set it up in properties of the particle it works how it should work.

Edited by Don Luciano

 
Code me a sausage!
   

Post Reply



 



Advertisement

Worth A Click