The Daily Click ::. Forums ::. Klik Coding Help ::. Stupid MMF2. >_<
 

Post Reply  Post Oekaki 
 

Posted By Message

W3R3W00F

Drum and Bass Fueled Psycho

Registered
  08/11/2008
Points
  368

VIP MemberCardboard BoxThe Cake is a Lie
4th January, 2009 at 21:44:17 -

I'm having some trouble with MMF2. (Ugh... as always. ) I'm about to realease a preview of the Flyte menu screen, but a string-converted-active won't show up! The others will, but not this PARTICULAR one. Any ideas???

 
n/a

Remius Norumenu



Registered
  03/10/2008
Points
  6
5th January, 2009 at 02:02:09 -

could you be more specific?

 
Well well well.



That is all.

OMC

What a goofball

Registered
  21/05/2007
Points
  3539

KlikCast Musician! Guy with a HatSomewhat CrazyARGH SignLikes TDCHas Donated, Thank You!Retired Admin
5th January, 2009 at 02:03:38 -

Yes, it was most vague. >_O

 

  		
  		

W3R3W00F

Drum and Bass Fueled Psycho

Registered
  08/11/2008
Points
  368

VIP MemberCardboard BoxThe Cake is a Lie
5th January, 2009 at 04:40:57 -

Lol sorry. OK... I've got five buttons (Actually they're active objects)on my menu screen, and all off them show up. Now here's the problem. I had five strings that were converted to actives. They said, "Let's go!", "Help!", "Extras", "Load", and "Buhbye. ". All but "Help!" shows up on the screen. I'm stumped. Hope that helped you so you can help.

 
n/a

Deleted User
5th January, 2009 at 04:45:57 -

It's still a bit vague. Look through your code and make sure you didn't set it to invisible, and make sure it doesn't have a qualifier that makes it invisible or that it starts as invisible. It's still kind of hard to get a grasp of it without getting a general idea of how you coded it. I don't know, maybe someone with more expirience will know what it is, I mean it could be anything from that invisible tag to something offsetting the x and y values.

 

W3R3W00F

Drum and Bass Fueled Psycho

Registered
  08/11/2008
Points
  368

VIP MemberCardboard BoxThe Cake is a Lie
5th January, 2009 at 05:26:17 -

OMG duh me . I figured it out. It was behind the button in order, so I brought it to front. Tank oo guys for the help! Problem solved. Hmm. Now if only I could figure out my other bugs...

 
n/a
   

Post Reply



 



Advertisement

Worth A Click